Home Uncategorized 10-vjeçari shqiptar dha shpirt në mes të rrugës, zyrtari italian qan: Ishte...

10-vjeçari shqiptar dha shpirt në mes të rrugës, zyrtari italian qan: Ishte fëmijë i qeshur e donim shumë!

110
0

Lajmi për vd ekjen e Kristian dje në mëngjes u përhap me shpejtësi në të gjithë vendin. Familja Kazazi është me origjinë nga Shqipëria, por ka jetuar në Itali për më shumë se njëzet vjet në Petritoli.

Schianto con l’auto: muore bimbo di 10 anni – Cronaca – ilrestodelcarlino.it

Kristiani ishte në zemrën e të gjithëve për buzëqeshjen dhe shkëlqimin e tij, me rezultate të mira në shkollë dhe i respektuar nga të tjerët.

Shumë afër të tij Brunilda, motrës Klarisa, babait të tij Toni si dhe miqve në fshati, Kristani ishte gjithashtu anëtar i këshillit të fëmijëve e krijuar së fundmi.

“Një tr gjedi e tm errshme. Nuk ka fjalë për të komentuar vde kjen e një fëmije që i gjithë komuniteti e njeh dhe e do”- thotë Luca Pezzani, kryetari i Petritoli, i cili pasi u paralajmërua për atë që kishte ndodhur mëngjesin e djeshëm menjëherë shkoi në mo rg për të qenë afër nënës së Kristianit.

“Një fëmijë që është gjithmonë i qeshur, i gëzuar dhe i shoqërueshëm – thotë kryetari i bashkisë – që pasqyron karakterin e familjes Kazazi. Një familje e adhurueshme ndaj së cilës komuniteti ju bën të ndjeni gjithë afërsinë në këtë moment të një dhi mbje kaq të madhe dhe të pashpjegueshme”- shton ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here