Home Uncategorized Vjen lajmi i mirë nga mjeku Pipero për të gjithë shqiptarët: Do...

Vjen lajmi i mirë nga mjeku Pipero për të gjithë shqiptarët: Do presim edhe pak, por Covid-19 do…

123
0

Mjeku Pëllump Pipero deklaroi se ka lajme të mira nga medik amentet, ndërsa është në hapat e fundit.

“Jemi optimistë. Jemi në hapat e fundit të ka lajme të mira nga medik amentet dhe po fitojmë te rren ndaj Co vid-19”, u shpreh ndër të tjera Pipero i ftuar në A2.

Pipero tregoi se sapo të vijë në Shqipëri, personat e parë që do të janë mjekët, po licët dhe gazetarët.

“Do të së pari grupmoshat më të rr ezikuara dhe profesionet më të ekspo zuara, si mjekësia, po licia dhe gazetarët. Të presim vendimet e Komitetit të Ekspertëve”, u shpreh Pipero.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here