Home Uncategorized Këto shenja ju tregojnë se do t’i mbushni 100 vjet

Këto shenja ju tregojnë se do t’i mbushni 100 vjet

140
0

A do t’i prisni të njëqindat, apo do të vdi sni të ri në moshë?

Shkenca ndoshta ka përgjigjen. Zbuloni cilët njerëz mund ta arrijnë këtë shifër.

Njerëzit që jetojnë 100 vjet e përballojnë mirë stresin

Studiuesit kanë zbuluar se njerëzit që i kanë mbushur 100 vjet më mirë e kanë përballuar dhe menaxhuar stresin, në dallim me ata që kanë vdekur të rinj.

Qindvjeçarët nuk janë të trashë.

Ata që e kanë arritur këtë shifër, kryesisht gjatë gjithë jetës nuk kanë shumë kile, kujdesen çfarë hanë, merren me aktivitete fizike.

Mos pini duhan

Midis 100-vjeçëve rrallë se mund ta gjeni ndonjë duhanxhi, në fakt ata që e kanë ndezur dhe e kanë arritur këtë shifër mund t’i numëroni në gishta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here