Home Uncategorized Kështu i është shtrembëruar goja Bleronës

Kështu i është shtrembëruar goja Bleronës

114
0

Moderatorja kosovare Blerona Zeqiri gjithmonë ka renë në sy me anë të energjisë dhe pozitivitetit që e posedon.

Me kalimin e viteve arriti të bëjë ndryshime aq të mëdha, saqë shumica menxi e njohin, shkruan “Kosovarja”.

Në njërën anë kishte komente pozitive për këtë dukje, po kishte edhe nga ata që më shumë e donin siç ishte në fillime të karrierës.

Me anë të këtyre ndërhyrjeve të tepërta, duket se i kanë pasur ndikim të keq tek goja.

Secilën paraqitje duket se vetëm po i shtrembërohet goja, apo jo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here