Home Uncategorized Ishin bukuri e pastër si i kishte bërë nëna, këto janë aktoret...

Ishin bukuri e pastër si i kishte bërë nëna, këto janë aktoret më të bukura shqiptare, po cila është më e mira?

145
0

Tiparet e theksuara janë ato që bien më shumë në sy tek një femër. Vetulla e harkuar dhe mollëzat kanë qenë gjithmonë të lakmuara nga gratë dhe vajzat.

Sot, duket se është e thjeshtë për ta parë veten me mollëza si ato të Sophia Loren, Gina Lollobrigida, apo Michelle Pfeiffer, pasi botoxi është përhapur shumë.

Koha ka kaluar, poe shumë prej jush mund të kenë kuriozitetin për të parë gratë e njohura shqiptare me tiparet më të bukura dhe krejtësisht natyrale. Më poshtë kemi listuar aktoreve të kinematografisë së vjetër shqiptare, që nuk do t’i harrojmë ku rrë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here