Home Uncategorized Gazetarja i shkon në zyrë Zafir Berishës me metër: E vërteton se...

Gazetarja i shkon në zyrë Zafir Berishës me metër: E vërteton se a është i gjatë 1.83 metra

116
0

Në zyrën e Koordinatorit Nacional për Siguri Kibernetike dhe Koordinator për Menaxhim të Emergjencave, Zafir Berisha, ka qenë gazetarja e televizionit T7 e cila ka shkuar me një metër që ta zbulojë se a është e saktë gjatësia e tij prej 1.83 metra, shkruan Gazeta Metro.

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), ka emëruar së fundi Zafir Berishën si Koordinator Nacional për Siguri Kibernetike dhe Koordinator për Menaxhim të Emergjencave. Ky emërim u kritikua shumë nga qytetarët dhe jo vetëm, ku u shprehen se Berisha nuk është adekuati për këtë pozitë.

Në një intervistë për Klan Kosova në ditë e emërimit, Zafir Berisha, ka ironizuar kur është pyetur për specifikat që posedon për të ushtruar detyrën e Koordinatorit Nacional për Kibernetik.

“Jam i gjatë 1.83 metra. Për këtë jam specifik. Askush nga kolegët e mi nuk është sa unë”, ka deklaruar ai. E për ta vërtetuar se a është i gjatë aq, gazetarja e T7 e ka vizituar Berishën në zyre, ku me vete ka marrë edhe një metër. Koordinatori Berisha, doli të jetë i gjatë 1,80 metra deri te koka ndërsa së bashku me flokë 1.83 metra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here