Home Uncategorized Madhështore, ja sa shtëpi kanë nisur për tre muaj “Jetimat e Ballkanit”!?

Madhështore, ja sa shtëpi kanë nisur për tre muaj “Jetimat e Ballkanit”!?

177
0

Shoqata Bëmirëse “Jetimat e Ballkanit”e udhehequr nga hoxhe Halil Kastrati. Madhështore, për tre muaj kanë nisur ndërtimin e 110 shtëpive dhe kanë

Shoqata Bëmirëse “Jetimat e Ballkanit”e udhehequr nga hoxhe Halil Kastrati.

Madhështore, për tre muaj kanë nisur ndërtimin e 110 shtëpive dhe kanë dhuruar 4 banesa për familjet nevojtare. Shtëpite janë nisur nëpër gjitha qytetet e Kosovës dhe më gjerë.

Ne tërë historikun “Jetimat e Ballkanit” kanë ndertuar rreth 800 shtëpi per familjet nevojtare, po ashtu kanë dy kuzhina humanitare ne Prizren dhe Janjeve, ku shpërndahet dreka për familjet ne nevojë./korrektpress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here