Home Uncategorized Kurti tregon se kur Serbia do ta njohë shtetin e Kosovës

Kurti tregon se kur Serbia do ta njohë shtetin e Kosovës

167
0

Kryetari i Vetëvendosjes Ablin Kurti, ka thënë se Serbia do ta njohë Kosovës atëherë kur ne si shtete do të forcohemi.

Sipas Kurtit, kjo do të ndodhë kur shteti i Kosovës të vetëdisohet se njohjen nga Serbia nuk do ta blejë por do ta imponojmë.Unë bësoj se Serbia e njeh kosovë atëherë kur shteti i Kosovës do të forcohet dhe ne vetëdisohemi që njohjen nga Serbia ne mund ta imponojmë dhe nuk e blejmë, përderisa besojmë se njohjen e Serbisë do ta blejmë edhe do të japin edhe të humbin dhe sdo ta fitojmë njohjen.

Tutje, Kurti ka shtuar se njohja nga Serbia dhe dialogu radhitet në pikën e 5 për nga cështja e preokupimit qytetarë, pasi varfëria dhe papunësia janë më të rëndësishëme.“Është e rëndësishëm por nëse e shikoni opiionën publik cështja e dialogut dhe njohjes nga Serbia është në pikë e 5 për nga proekupimi.

Papunësia, barfëria, drejtësia këto janë gjërat në rend të parë..

Këtu nuk ja pajtuar as me Grenell kur thoshte se ne hapim vende të punës kur ne krijojmë infrastruktur me Serbinë”, ka thënë Kurti në KTV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here