Home Uncategorized Ja çfarë i ndodhi prezantuesit që dëshironte t’ua bëj kamerën e fshehtë...

Ja çfarë i ndodhi prezantuesit që dëshironte t’ua bëj kamerën e fshehtë policisë

219
0

Dje është arrestuar prezantuesi i emisionit “Kojshia Show, Sadri Imeri.

Imeri fillimisht kishte tentuar që t’ua bëjë kamerën e fshehtë Policisë, gjest i cili nuk përfundoi siç kishte menduar.

Organet kompetente pas veprimit të moderatorit e kishin arrestuar atë, ndërsa ky i fundit i kishte rezistuar prangave.

Prezantuesi u kishte treguar se ka qenë kamerë e fshehur dhe se nuk ka tentuar ta shkelë ligjin.

Sadri Imeri shpeshherë ka provuar këto lloj veprime në emisionin e tij, por kësaj radhe nuk i ka rezultuar ashtu siç duhet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here