Home Uncategorized Sa e keni shikimin të mirë? Vetëm tetë për qind të njerëzve...

Sa e keni shikimin të mirë? Vetëm tetë për qind të njerëzve arrijnë ta bëjnë këtë test pa gabim

110
0

Ky test argëtues mund të zbulojë a shihni mirë.

A është shikimi juaj super i fuqishëm? Këtë mund ta zbuloni nëpërmjet këtij testi, të cilin e kemi ndarë vetëm për ju, transmeton Telegrafi.

Testi përbëhet nga katër faza.

Natyrisht, faza e parë është më e lehtë dhe nuk do të duhej të keni probleme me zgjidhjen e saj, mirëpo fazat e tjera bëhen gjithnjë e më të vështira.

Para jush do të jenë dhjetë ngjyra, ndërkaq ju do të duhej të gjeni njërën e cila dallohet nga të tjerat. Ajo mund të jetë vetëm për një nuancë më e shndritshme apo më e errët.

Nëse bëni një gabim, nuk e keni kaluar atë fazë.

Patjetër duhet të tërheqim vërejtjen që një numër shumë i vogël njerëzish arrin ta bëjë gjithë testin pa gabuar asnjëherë.

Kjo veti e rrallë gjenetike e shikimit, quhet tetrachromacy.

Të shohim sa ngjyra do të arrini t’i dalloni:

(Testi fillon me 1:10)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here