Home Uncategorized OBSH tregon datën kur do t’i kthehemi normalitetit

OBSH tregon datën kur do t’i kthehemi normalitetit

115
0

OBSH tregon datën kur do t’i kthehemi normalitetit Kur do t’i kthehemi normalitetit të vjetër? Kjo është pyetja që e bën çdo njeri gjatë kësaj peri

OBSH tregon datën kur do t’i kthehemi normalitetit

Kur do t’i kthehemi normalitetit të vjetër? Kjo është pyetja që e bën çdo njeri gjatë kësaj periudhe dhe përgjigjen mundohen që ta japin autoritetet shëndetësore, shkencëtarët dhe qeveritë.

Edhe Organizata Botërore e Shëndetësisë ka bërë llogaritjet e veta dhe sipas Soumya Swaminathan, jeta normale nuk do të kthehet para vitit 2022.

“Vetëm në vitin 2022 do të ketë mjaftueshëm persona të vaksinuar për të zhvilluar imunitet”, tha doktoresha e OBSH-së për CNN.

Sipas saj, vaksina do të jetë e disponueshme shumë më përpara, por efekti i saj nuk do të jetë i menjëhershëm, pasi do të duhet kohë që të prodhohet për vaksinim masiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here