Home Uncategorized A mund ta kaloni testin e CIA’s: Gjeni 10 ndryshime në këto...

A mund ta kaloni testin e CIA’s: Gjeni 10 ndryshime në këto foto

179
0

A mendoni se aftësia juaj e perceptimit është në një nivel të lakmueshëm dhe se asgjë nuk mund t’ju mungojë?

A mund t’i vëreni atëherë dhjetë ndryshimet në këto foto që CIA postoi në profilin e saj në Twitter dhe sfidoi të gjithë ata që mburren me aftësitë e tyre ‘spiunë’.

Disa ndryshime janë aq të dukshme sa lulet në cepin e djathtë të fotografisë, ngjyrat e të cilave janë të ndryshme, ose një çantë shpine në pjesën e pasme të një burri në mes, por ka edhe nga ato që ‘në fillim’ nuk janë aq të dukshme.

Megjithëse iu dha detyra e 10 ndryshimeve, disa e kuptuan ‘mashtrimin’ dhe gjetën edhe disa ndryshime. Sepse, në fund të fundit, është CIA në të cilën duhet të jesh ‘një hap përpara të gjithëve’.

“Nëse keni gjetur më shumë se 10 ndryshime, keni treguar aftësi të shkëlqyera. Ju gjithmonë jeni duke kërkuar mundësi për të mësuar diçka më shumë – shkruajnë nga CIA. Gjegjësisht, ndryshimi është 12. Ata që ishin pak më të kujdesshëm gjetën edhe dy detaje – një ndryshim në ngjyrën e tunelit në anën e majtë të fotos dhe një shenjë të shtuar nga BMW në një makinë të zezë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here