Home Uncategorized Humanisti Halil Kastrati jep lajmin e madh

Humanisti Halil Kastrati jep lajmin e madh

266
0

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar. Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen për ndërtimin e shtëpive në një fshat të Mitrovicës “Një lagje”, kështu ka shkruar Halil Kastrati në profilin e tij. Ky është postimi i plotë i tij:

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar.

Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen për ndërtimin e shtëpive në një fshat të Mitr ovicës

“Një lagje”, kështu ka shkruar Halil Kas trati në prof ilin e tij.

Ky është postimi i plotë i tij:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here