Home Uncategorized Nuk do ta besoni se çfarë fshihet në hundën e njeriut

Nuk do ta besoni se çfarë fshihet në hundën e njeriut

145
0

Brenda hundës tuaj gjendet një prej kurave më të kërkuara nga mjekësia. Bëhet fjalë për një antibiotik të fuqishëm, aq të fuqishëm sa mund të kurojë infeksionet më të forta, siç është MRSA-ja (Stafilokoku)

Kërkuesit kanë zbuluar se 70% e njerëzve mbajnë brenda hundës së tyre një mikrob të quajtur Staphylococcus lugdunensis, i cili tani po shërben për krijimin e një antibiotiku të ri, të aftë të lu.ftojë mikrobet më të vështira për t’u zhdukur.

Ky zbulim është konsideruar një mrekulli, pasi tani bakteriet vdekjeprurëse, si E.coli apo Salmonella, janë duke u bërë gjit hmonë e më të forta, më rezistente ndaj kurave të përdorura deri më tani.

Studimi është rea lizuar nga Universiteti i Tubi ngen-it, Gjerm ani, dhe ka bërë një jehonë të madhe në botën e mje kësisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here