Home Uncategorized Ngjarjet për ditën e sotme

Ngjarjet për ditën e sotme

99
0

– Kryeministri Avdullah Hoti merr pjesë në ceremoninë e përurimit të punimeve rehabilituese në sistemin e ujitjes Radoniqi -Dukagjini. (Fshati Doblibarë, Komuna Gjakovë, ora 10:00)

– Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti dhe Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, do të marrin pjesë në ceremoninë e përurimit të punimeve rehabilituese në sistemin e ujitjes Radoniqi – Dukagjini. (Fshati Doblibarë në Komunën e Gjakovës, ora 10:00)

– Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, do të vizitojë komunën e Gjilanit ku do të pritet nga kryetari i kësaj komune, Lutfi Haziri. (Objekti i Kuvendit Komunal të Gjilanit, ora 11:00)

– Lëvizja Vetëvendosje mban konferencë për media. (Oborri i Kuvendit të Kosovës, ora 11:00)

– Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, do të vizitojnë Komitetin e Emergjencave për menaxhimin e pandemisë globale dhe do të prononcohen për media. (Kompleksi i Shkollave të Mesme, objekti i Konviktit të nxënesve dhe studentëve, ora 12:15)

– Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi zhvillon një vi zitë në Komunën e D eçanit. (Zyra e Kryetarit të Komunës, ora 13:00)

– Ministri i Ekono misë dhe Ambientit, Blerim Kuçi viz iton p unimet në q endër të qytetit te De çanit. (Deçan, ora 14:00)

– Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi viziton Ndërm arrjen “Higjiena”. (Deçan, ora 14:15)

– Mbahet mbledh ja e Qeveris ë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 15:00)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here