Home Uncategorized Pikat e zeza mund t’i heqni me këta dy përbërës

Pikat e zeza mund t’i heqni me këta dy përbërës

162
0

Pikat e zeza nuk do të zhd uken pa përd orur produkte të ndryshme.

Që t’i heqim pikat e zeza gjithnjë duhet menduar për ndonjë truk apo produkt që do ju kryej punë.

Sh umë femra dhe adoleshente luftojnë me pikat e zeza në fytyrë. Arsyeja pse jeni lodhur nga to është sepse vazhdojnë të dalin vazhdimisht edhe pas pastrimit.

Të gji thë ato krem që keni shpe nzuar para nuk ju kanë dhënë ndonjë rezu ltat, shkruan “holistic living tips”. Çdo gjë natyrale është shumë më e mirë.

Kjo maskë për f ytyrën do ju heq pikat e zeza dhe do e bëjë lëku rën tuaj të shkëlqej.

Ju duhen këta përbërës:

Dy lugë qumësht
Një lugë xhelatinë pa aromë
Enë e disponueshme
Udhëzimet:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here