Home Uncategorized Çfarë bëjnë njerëzit inteligjentë para gjumit ?

Çfarë bëjnë njerëzit inteligjentë para gjumit ?

109
0

Ajo çfarë bëni para gjumit, flet shumë për karakterin tuaj. Këmbëngulja për të fjetur menjëherë pasi jeni shtrirë nuk është mënyra e duhur.

Sado të lodhur të jeni nga rutina e përditshmërisë, faza e para-gjumit, kërkon impenjimin e saj.

Një aktivitet sado i vogël, ndihmon trurin të punojë shëndetshëm dhe të kërkojë vetë orët e duhura të gjumit gjatë natës.

Më poshtë do të listojmë nëntë gjërat që njerëzit e suksesshëm bëjnë përpara kësaj faze të domosdoshme:

Leximi i një libri
Të listuarit e aktivitetit të së nesërmes
Të kaluarit më shumë kohë me familjen
Reflektimi mbi ditën në mbarim e sipër
Meditimi

Planifikimi i orëve të gjumit
Shkëputja totale e gjithçkaje që mban në kontakt me punën
Të vënit kokën në jastëk vetëm me mendime pozitive
Të përfytyruarit e suksesit të së nesërmes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here