Home Uncategorized Shkurta dhe Shyhretja e imitojne njëra tjetrën

Shkurta dhe Shyhretja e imitojne njëra tjetrën

121
0

Shyhretja dhe Shkurta janë ndër këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore.

Si në aspektin profesional ashtu edhe në jetën private këngëtaret në fjale tërheqin vëmendje.

Rrugëtimin e njejtë e kanë vazhduar edhe vajzat e tyre, duke qenë tejet të suksesshme në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Por, ajo që merr vëmend je janë pozat e njejta që realizojnë, duke shfaqur dashu rinë që kanë ndërm jet veti nënë e bijë.

Në këto dy imazhe të fundit, Shyhretja me Engjin dhe Shkurta me Gresën shihen me poza të njejta.

Nuk dihet cila e ka kopj uar tjetrën!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here