Home Uncategorized Videoja që u bë virale:Nxënësi duke turpëruar gazetaren ‘live’: Vendose maskën, mbaje...

Videoja që u bë virale:Nxënësi duke turpëruar gazetaren ‘live’: Vendose maskën, mbaje distancën!

224
0

Një nxënës në Bosnjë Herecegovinë është treguar shembull i masave anti-covid që qeveria ka vendosur me nisjen e vitit të ri shkoll or.

Teksa po pyetej nga një gazet.are për këtë temë, ai iu drejtua asaj duke i thënë se duhet ta mbajë maskën dhe ta ruajë dist ancën.

“Vendo se maskën, nuk dua të inf ektohem”, thotë ndër të tjera nxë nësi duke i kër kuar gazetares të mbajë distancën, video që po bën xhiron e rrjeteve sociale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here