Home Uncategorized Ia mori jetën i vëllai/ Del fotoja e vajzës shqiptare që e...

Ia mori jetën i vëllai/ Del fotoja e vajzës shqiptare që e shuan në lule të moshës, flet babai: Mirë bëri, ruajtëm nderin ai që mori ajo nuk ishte për ne…

149
0

Eglantina Buci po bashkëjetonte me djalin që dashuronte, por familja e saj nuk e ka pranuar lidhjen duke e aku zuar 23-vjeçaren se u prishi nde rin e familjes.
\

Kjo ka bërë që babai i saj Faik Buci dhe vëllai Shkëlzen Buci, ta vri snin në vitin 2012. “E rrë mbyen, e qël luan me 1 pl umb, u rikthyen pas 4 ditësh, e va rrosën”.

Sipas poli cisë, Faik Buci kishte tentuar disa herë të vr iste vajzën. Pas arr estimit, ai ka pranuar vras jen në pol ici, duke qëndruar i ftohtë para of icerëve dhe pa asnjë shenjë pendese. “E vr ava për nder”, iu tha Faik Buci oficerëve të pol icisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here