Home Uncategorized Lajm i mirë: Javen tjetër pritet të hapen sallat e dasmave

Lajm i mirë: Javen tjetër pritet të hapen sallat e dasmave

259
0

HTK paralajmërojn se Sallat e dasmave do të hapen.

Oda Hoteliere dhe Turistike të Kosovës paralajmërojnë se javën tjetër hiqen kufizimet për hapësirat e mbyllura.

Në takimet e rregullta me përfaqësuesit e Odës Hoteliere dhe Turistike të Kosovës nga rajonet e Kosovës në udhëheqjen e kryetarit Hysen Sogojeva, u informuan se, sipas dorëzimit të manualit për COVID- 19 dhe zvogëlimit të numrit të të infektuarve, në javën tjetër pritet të hiqen masat e kufizuara për bizneset hoteliere dhe turistike.

Po ashtu OHTK- ja, paralajmëron se edhe hapësirat më të mëdha, siç janë Sallat e dasmave, do të hapen, por natyrisht duke iu përmbajt strikt rregullave të parapara nga manuali, që është dorëzuar në Qeverinë e Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here