Home Uncategorized Kosova dhe Serbia me përdorim të përbashkët të Ujmanit

Kosova dhe Serbia me përdorim të përbashkët të Ujmanit

98
0

Në Marrëveshjen e nënshkruar mes Kosovës dhe Serbisë, një prej pikave që janë pajtuar është edhe përdorimi i përbashkët i Ujmanit.

“Të dyja vendet janë pajtuar të punojnë me Departamentin amerikan për Energji, për studim fizibiliteti në mundësinë e përdorimit të përbashkët të Liqenit të Ujmanit, si burim për ujë dhe furnizim me energji”, thuhet në këtë pikë.

Një tjetër pikë e marrëveshjes përmendet edhe qasja në Detin Adriatik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here