Home Uncategorized Tre gjërat që meshkujt i duan çdo ditë, por pak gra e...

Tre gjërat që meshkujt i duan çdo ditë, por pak gra e dinë këtë

298
0

Asnjë mashkull nuk do të ketë guximin t’i tregojë dobësitë e tij. Por e vërteta është se edhe ky “duke qenë i vështirë” kërkon vëmendje të veçantë. Përveç hapësirës së tij, duhet të keni kohën tuaj për të përfunduar aktivitetet e tij. Në të njëjtën mënyrë që gruaja ka nevojë për kohë vetëm për vete, aq shumë për t’u shoqëruar me miqtë, për të bërë një sport që i pëlqen apo për çdo aktivitet tjetër të përditshëm.

Nëse respektoni këto hapësira, marrëdhënia juaj gjithmonë do të jetë e mbushur me motivim. Duke kujtuar se ne besojmë se burrat dhe gratë kanë të drejta të barabarta dhe kurrë nuk do të mbështesim asnjë diskurs të gjinisë seksiste. Ata thonë se gratë gjithmonë kanë nevojë për shoqëri, por në aspektin e mungesës, gjërat nuk janë shumë të ndryshme për burrat.

Të ndiejnë se nuk janë vetëm

Megjithëse shumë prej tyre nuk kanë guximin ta pranojnë, por gratë janë shumë më të nevojshme. Planifikoni së bashku një udhëtim për t’u relaksuar, shkoni në vende të ndryshme. Sillni përvoja të reja për të pasur kujtime të reja të mira. Mos e lini marrëdhënien të bjerë në rutinë. Do të jetë një domosdoshmëri për të dy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here