Home Uncategorized Foto të emigrantëve që ta prekin zemrën/ Mes tyre ka edhe bijë...

Foto të emigrantëve që ta prekin zemrën/ Mes tyre ka edhe bijë shqiptarë, të lodhur ama ecin mes lumit në Angli që të shkojnë të punojnë për jë jetë më të mirë

200
0

Disa foto dramatike të shpërndara sot në rrjetet britanike tregonin emigrantë të cfilitur që dilnin në brigjet e Britanisë pas lundrimit të rrez ikshëm mes kanalit Pas De Calais.

Emigrantët shiheshin duke u përpjekur të dilnin në breg teksa notonin me duar, ndërsa të tjerë të ezauruar nga lodhja she mbeshin përdhe ose mbështeteshin në shkëmbinjtë e brigjeve të Kent pas lundrimit të rre zikshëm nga Franca.

Dy gomone u panë të afroheshin në breg teksa emigrantët e qullur ecnin duke u rrëzuar për të arritur rërën.

Një nga grupet shihej që pas daljes në breg hiqnin rrobat e lagura dhe ndihmonin njëri-tjetrin teksa nisën të komunikonin me zyrtarët britanike të forcave kufitare që erdhën shpejt në skenë.

Në të tjera pamje shihej një familje emigrante e ulur në një stol në shkëmbinjtë e St Margaret pranë Dover, teksa të tjera grupe shoqëroheshin në portin e qytetit nga fo rcat kufitare britanike.

Duke iu referuar një tjetër gruaje që po qëndronte në shkëmbinjtë, ai shtoi se u shtri përtokë duke u ankuar me dhimbje stomaku dhe se po e ndihmonte një anëtar u grupit që fliste anglisht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here