Home Uncategorized Dashuri në kohërat e Covidit, kështu shkëmbejnë puthje Teuta dhe Adonisi

Dashuri në kohërat e Covidit, kështu shkëmbejnë puthje Teuta dhe Adonisi

82
0

Dashuri në kohërat e Covidit, kështu shkëmbejnë puthje Teuta dhe Adonisi

Aktorja, Teuta Kra sniqi kohëve të fundit janë shumë aktivë në rrjetet soci ale.

Çifti i njohur duken më të dashuruar se asnjëherë më parë.

E dashur inë ndaj njëri-tjetrit kanë vendosur ta shfaq in edhe përmes një vide oje, ku të dy shihen me mas ka, të cilat tas hmë janë obligative në vendin tonë.

Megjithatë, kjo nuk i pengon çiftin që të shkëmbejnë puthje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here