Home Uncategorized Sipas markës së njohur Gucci, kjo femër modelja më e bukur në...

Sipas markës së njohur Gucci, kjo femër modelja më e bukur në botë

142
0

Armine Harutyunyan është një artiste dhe modele 23-vjeçare, e cila është përzgjedhur për të reklamuar artikujt e firmës së njohur Gucci. Armine ka lindur në Jerevan në një familje artistësh. Gjyshi i saj Khachatur Azizyan është një piktor shumë i vlerësuar në Armeni. Nëna e saj është mjeke dhe mbështet përpjekjet krijuese dhe artistike të Armines. Armine thotë se ajo preferon të pikturojë, por ajo është shumë e hapur për të gjitha llojet e mediave dhe ka bërë shumë ilustrime dixhitale dhe dizajne grafike vitet e fundit për arsye të lidhura me punën.

Ndërkohë ka pasur shumë diskutime në lidhje me përzgjedhjen e saj si modele, kjo për shkak se shumica e markave të modës dhe bukurisë tentojnë të zgjedhin modele që përshtaten me standardet e bukurisë Eurocentrike. Disa njerëz janë shprehur në lidhje me pamjen e Armines, duke thënë se nuk ishte tërheqëse dhe se ajo nuk ka vend në industrinë e modës.

Fytyra e Armines është tipike armene: tipare të forta dhe të mprehta dhe vetulla shumë të trasha. Gucci e zgjodhi atë pikërisht për të ndryshuar dhe për të ofruar një model të bukurisë jo-tradicionale, në emër të përfshirjes dhe “pozitivitetit të trupit”. Shumë përdorues të Instagram nuk e pëlqyen atë, dhe ata lëshuan një ‘ortek’ ofendimesh ndaj vajzës.

Mos vallë koncepti i së bukurës ka ndryshuar me evoluimin e shoqërisë? A është Bukuria një koncept absolut apo relativ? Ju si mendoni?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here