Home Uncategorized Përdorni logjikën tuaj dhe gjeni dy gabimet në këtë foto

Përdorni logjikën tuaj dhe gjeni dy gabimet në këtë foto

233
0

Falë vëmendjes së tij në detaje, Sherlock Holmes arriti të zgjidhë krimet që dukeshin se ishin të pazgjidhshme.

Mundësia për të parë edhe detajet më të vogla është shumë e dobishme.

Në këtë artikull, do të gjeni një fotografi që nuk kërkon njohuri të matematikës ose shkencës, por do t’ju sfidojë vëmendjen tuaj.

Stacioni i autobusit, ky ilustrim ka 2 gabime.

Ai mund t’i gjeni dot?

Ata që nuk i gjejnë këto dy gabime, përgjigjen e keni më poshtë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here