Home Uncategorized Kryeministri Hoti bën këtë paralajmërim për muajin shtator

Kryeministri Hoti bën këtë paralajmërim për muajin shtator

180
0

Kryeministri i Kosovës ka bërë një paralajmërim për muajin shtator.

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, përmes një postimi në facebook tregoi se u takua me Presidentin e rrjetit të bizneseve të diasporës shqiptare.

Kryeministri tregoi se u dakorduan të takohen në shtator dhe të organizojnë konferenë ndërkombëtare me bizeneset shqiptare në botë.

Nder i veçantë ta takojmë Presidentin e rrjetit të bizneseve të diasporës shqiptare, z. Nazar Mehmeti dhe Sekretarin z. Ismet Smajli, ku diskutuam për thellim të bashkëpunimit në mes të bizneseve të diasporës dhe mundësive të investimit në Kosovë.

Programi i rimëkëmbjes ekonomike do të ofrojë mundësi më të mira investimi, por njëkohësisht do të ndihmojë dhe ofrojë siguri për sektorin privat.

U dakorduam që në Shtator të mbajmë takimin përgatitor dhe shpejt të organizojmë konferencën ndërkombëtare me të gjitha bizneset e diasporës shqipetare anë e mbanë botës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here