Home Uncategorized KEDS punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës në këto vende të...

KEDS punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës në këto vende të Kosovës

339
0

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

02.09.2020

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat- 2 (kodi:14000010) (Ne stabiliment) nga ora 09:00-12:00 dhe 13:00 – 16:00

Kodet: 14000010109 dhe 14000010113.

Vendet: Popovë.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bobi (Kodi: 40043002)(ne Stabiliment) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-17:00.

Kodet: 40043002232, 40043002053, 40043002055, 40043002108, 40043002056, 40043002057, 40043002238, 40043002054, 40043002238, 40043002063, 40043002114, 40043002064, 40043002238, 40043002058, 40043002059, 40043002060, 40043002061 dhe 40043002062.

Vendet: Gajre, Iva ja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Str azha.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegje tacioni.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Theranda do të ndër prehet:

Dalja10kV Mamusha (Kodi: 32000006) prej 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Përforcimi ose ndërrimi shtyllave të dëm tuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Gjilan

1.

Në NS 110/10 KV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tugjevci (Kodi: 62000004) (Ne Stabiliment) nga ora 09:00 -12:00 dhe 13:00-16:00

Kodet: 62000004146, 62000004160, 62000004148, 62000004354, 62000004355, 62000004380,Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri dhe Bosce.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjet acioni.

02.09.2020

Punime nga KOSTT-i

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ketë ndërp rerje totale të:

NS 110/10kV Deçani (Kodi:53000) prej orës 23:50 deri në ora 24:00

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat, Prokolluku, Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e let, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Bar ani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë, Buqa ni, Deçani- qyteti, Deqçn KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj, Carrabr egu, Isniqi, Lebusha, Strellc i Epërm, Strellc i Ulët,

Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Gllogjani, Shap tej, Lumbardh, Irzniqi, Ratisha, Gramaqel, Mazniku, Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj, Ahmetgjekajt, Tishukajt, Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj, Tahirsylaj, Rexhametaj, Osmanajt, Lluka e Epërme 1, Muçaj- Llukë dhe ARC.

Arsyeja: Kalimi i ngarkesës nga transformatori 2 në transformatorin 1.

2.

Në NS 110/10kV Deçani do të ketë ndërprerje totale:

NS 35/10kV Isniqi (Kodi:530570) prej orës 23:50 deri në ora 24:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe f.sh. Hulaj, Gani Imeraj, “Lika Trade” Sali Likaj, Isniq- Zukaj e Januzaj, Farika e pompave, Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe fshatrat: Hulaj, Kaqoraj Beton, Demëhalilët I, Demëhalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj dhe Parketarja.

Arsyeja: Kalimi i ngarkesës nga transformatori 2 në transformatorin 1.

03.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Furra Lura (Kodi: 14000001004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr. Skënderbeu, rr. Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – kyçja konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 220/10(20)kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja10kV Baice Çikatovë (Kodi: 16100008) nga ora 09:00 – 15:00

Vendet: Vërboci, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

3.

Në NS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci (Kodi:10013012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Prugoc, Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

4.

Në NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteza Pejton 2 (Kodi:19100001) prej 09:00-21:000

Vendet: Qyteza Pejton (një pjesë rr.Xhorxh Bush, një pjesë e rr.Mbreti Zog, nje pjesë e rr.Sejdi Kryeziu, një pjesë e rr.Johan V. Hahn, një pjesë e rr. Garibaldi, një pjesë e rr.Justiniani.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit, kthinave të tensionit të mesëm dhe punimi i kokave kabllovike në TS Havalia dhe TS Faik Konica 1 (Shkolla fillore).

5.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kVnr.26 Nexhmi Mustafa (Kodi: 11000009) prej orës 09:00-09:05 dhe 20:55-21:00

Vendet: Një pjesë e Tophanes, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

6.

NS 10/0.4 kV (Kodi: 11000009162) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat në rr.Xheladi Kurbali afër Shtëpisë së Shëndetit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe i kthinave të tensionit të mesëm.

7.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kVnr.15 Blloku i pare (Kodi: 11000002) prej orës 09:00-09:05 dhe 20:55-21:00

Vendet: Rr.Ilaz Agushi, Blloku i Parë i banesave, Gjimnazi dhe Shkolla teknike.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

8.

NS 10/0.4 kV Gjiimnazi(Kodi: 11000002006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Gjimnazi, një pjesë e rr.Haxhii Zeka, një pjesë e rr.Emin Duraku dhe

një pjesë e rr.Ali Hadri.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe i kthinave të tensionit të mesëm.

9.

NS 10/0.4 kV Iljaz Agushi(Kodi: 11000002007) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e rr.Henrik Baric dhe një pjesë e rr. Zija Prishtina.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe i kthinave të tensionit të mesëm.

10.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.28 Muzeu 1 (Kodi: 11000011) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Taslixhja, Blloku i Banesave, Muzeu dhe rr.Avni Rrustemi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe i kthinave të tensionit të mesëm në TS Muzeu 1.

Vërejtje: Nga ndërprerja e Daljes nr.28 Muzeu nuk afektohen TS Avni Rrustemi me kod: 11000011054 dhe TS Mihajl Grameno me kod: 11000011167.

11.

NS 10/0.4 kV PTK (Kodi: 10000010098) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e Zonës Industriale dhe PTK-ja.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

12.

NS 10/0.4 TSSH(KQZ dhe AVUK) (Kodi: 10000004036) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, një pjesë e Zonës Industriale, TSSH KQZ dhe AVUK-u.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

13.

NS 10/0.4 kV Viadukti (Kodi: 10000004044) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, një pjesë e zonës Industriale dhe Viadukti.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

14.

NS 10/0.4 kV Betoniera Tregtia (Kodi: 10000004094) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, një pjesë e Zonës Industriale, Betonjerka dhe Tregtia.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

15.

NS 10/0.4 kV Scan Color (Kodi: 10000004041) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, një pjesë e Zonës Industriale dhe Scan Color-i.

Arsyeja: Montimi i kthinave

16.

NS 10/0.4 kV Furra Ish-Kosovarja (Kodi: 10000004043) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, një pjesë e Zonës Industriale dhe Furra ish- Kosovarja.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

17.

NS 10/0.4 kV Pacollet Mabetex Kodi: 10000004052) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, një pjesë e Zonës Industriale dhe Pacollët Mabetex.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

18.

Në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV T2 Bali Kabashi “CIMA” shpk (Kodi: 15018015237) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Te Banesat e Apollonisë, T2 Bali Kabashi dhe “CIMA” shpk.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

19.

Në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Adriatik Azemi “BRITANIA HOMES” (Kodi: 15018015188) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Te Banesat e Apollonisë dhe Adriatik Azemi”BRITANIA HOMES”.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

20.

Në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Alban Osmani “BRITANIA HOMES” shpk” (Kodi: 15018015231) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Te Banesat e Apollonisë dhe Alban Osmani “BRITANIA HOMES” shpk”.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

21.

Në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV T1 Bali Kabashi “CIMA” shpk (Kodi: 15018015236) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Te Banesat e Apollonisë, T1 Bali Kabashi dhe “CIMA” shpk.

Arsyeja: Montimi i kthinave.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 20kV Runiku (kodi:74000005) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Klinë Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti,

Runiku, Banja, Surigana, Radisheva, Çitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja: Vendosja e shkarkuesve 20[kV].

2.

Në Stabiliment (Runik) te Daljes 20kV Runiku (kodi:74000005) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Këto nënstacione mbesin pa tension (74000005035, 74000005055, 74000005029).

Vendet: Lagjja Hysenaj, Kësterc dhe Qendra e Runikut.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

03.09.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Ilirida(Mitrovica 2) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Afër Ujësjellësit (Kodi: 70000001033) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr.Dëshmorët e Kombit.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së drurit me të betonit.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005) prej orës 16:00 deri në ora 18:00.

Vendet: Baza e Asfaltit, Jeta e Re, Graçka e Vjetër, Topliqani dhe Graçka e Vogël.

Arsyeja: Vendosja e konzollës dhe e izolatorëve të tensionit të mesëm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here