Home Uncategorized Driton Selmanaj thotë se nuk ka udhëtuar në Uashington me familjen

Driton Selmanaj thotë se nuk ka udhëtuar në Uashington me familjen

216
0

Driton Selmanaj thotë se nuk ka udhëtuar në Uashington me familjen

Driton Selmanaj“Gënjeshtër e llojit të atyre që vetëm shqiptarë vështirë mund t’i quaj”, ka thënë Selmanaj.

Sot në rrjete sociale qarkulloi lajmi se familja (gruaja dhe fëmija) e zëvendëskryeminstrit Driton Selmanaj kanë udhëtuar së bashku për në Uashington.

Mirëpo, këtë lajm e ka demantuar vetë zëvendëskryeministri Selmanaj duke thënë se kjo është vetëm një gënjeshtër.

“Gënjeshtër e llojit të atyre që vetëm shqiptarë vështirë mund t’i quaj”, ka thënë Selmanaj.

Selmanaj gjithashtu ka thënë se në foto janë udhëtarët, që sipas tij nuk e di as se çfarë kombësie u takojnë.

“Ne kemi udhëtuar me bileta të klasit ‘economy’ dhe prandaj kemi dalë bashkë me të gjithë udhëtarët e tjerë”, ka thënë Selmanaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here