Home Uncategorized Milioneri u vesh si i varfër e shkoi në restorant, më pas...

Milioneri u vesh si i varfër e shkoi në restorant, më pas i bën stafit të tij atë që se kishin parë as në ëndërrat më të këqija

438
0

Ndodh që nga paraqitja fizike mund të paragjykohesh, por edhe të injorohesh. Kjo ka ndodhur edhe me një 23-vjeçar që ka vendosur të bëjë një eksperiment.

Një i ri që i fiton pa ratë nëpërmjet Youtube quhet Coby Persin dhe ka vendo sur që të treg ojë se paraqitja ndonjëherë mund të mashtrojë.I riu u shfaq i veshur si një i pastrehë para një restoranti luksoz në New York.

Më pas ndodhi ajo që shumë veta e prisnin, një nga kamarierët afrohet dhe i kërkon të largohet ende pa u ulur, sepse çmimet aty ja në shumë të shtrenjta.

Në atë moment, Persin nxjerr telefonin dhe njofton bashkëp unëtorin e tij që të afrohet dhe pak seko nda më pas dall ohet teksa vjen një Rolls Royce.

Bashkëpunëtori i Coby Persin i dorëzon atij një çantë me para, e ky i fundit ia tregon kamarierit duke i thënë se mund ta blejë të gjithë restorantin, e ta pushojë atë nga puna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here