Home Uncategorized Kush mund të numërojë paratë, më shpejtë se kjo grua!?

Kush mund të numërojë paratë, më shpejtë se kjo grua!?

138
0

Gruaja në këtë video, i numëron paratë në një mënyrë shumë ekzotike – sa të çuditshme aq interesante.

Fillimisht, ajo e mban tubën e parave në dorë. Pastaj, tubën e lakmueshme të parave e ndan në gjysmë, për të filluar numërimin e shpejtë dhe preciz.

Duke i ndarë kartëmonedhat sa në njërën anë sa në tjetrën, ajo thotë në kinezisht shifrat, derisa në fund zbulon edhe totalin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here