Home Uncategorized Prinderit e braktisen per shkak te pamjes se saj, por doktori e...

Prinderit e braktisen per shkak te pamjes se saj, por doktori e biresoi dhe ja si duket ajo tani eshte e veshtire per tu besuar

281
0

Njerëzit mund të jenë shumë m i zo r ë, është për shkak të mo sdi jes, ka të bëjë me in jora nc ë n, kur in jora nc a hyn në ndonjë gjë, atëherë fr i ka afrohet, pastaj njerëzit frikësohen, kjo është arsyeja pse duhet të afrohet dhe shpjegohet, një herë njohuri për çfarëdo tjetër atëherë frika do të shkoj. Por Zoti bekoftë Mjekët dhe të gjithë stafin që shohin personin e gjallë të bllokuar pas çdo gjëje.

Vite më parë njerëzit nuk kishin një shans, por shkenca mjekësore ka arritur deri tani, ne duhet të bëjmë duart tona dhe të falënderojmë Zotin e Fuqishëm, që ne kemi
Mjekët dhe Infermierët më të Mëdhenj, të të gjitha kohërave, ata japin jetën e tyre duke u kujdesur për të tjerët, Zoti ju bekoftë të gjithëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here