Home Uncategorized KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende të Kosovës

KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende të Kosovës

185
0

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende të Kosovës gjatë.

Sipas kësaj kompanie shkak për ndërprerje të rrymës do të jenë punime të domosdoshme për siguri te sistemit, transmeton lajmi.net.

Njoftimi i plotë:
Punime të domosdoshme për siguri te sistemit
Prishtinë
1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 10:30 – 15:00.
Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.
Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Ferizaj
1.
Nga TS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Janjeva (kodi: 10014011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci Gushterica e Epërme-Shushica.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave nëpër trafostacione.

2.
Në NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:
Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004) nga ora 09:00 –12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

3.
Në NS 110/06 KV Hani Elezit do të ndërprehet:
Dalja 10kV Vlashet-Llapori (Kodi: 42000005) nga ora 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: Vlashet nga Llapori, Pompa Shell.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

4.
Në NS 110/06 KV Hani Elezit do të ndërprehet:
Dalja 10kV Paldenica (Kodi: 42000004) nga ora 13:00 deri në ora 16:00
Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjaku.
Arsyeja: Kyçja e trasnformatorit TS Paldinca shkolla.

5.
Në NS 110/06 KV Hani Elezit do të ndërprehet:
Dalja 10kV Glloboqicë (Kodi: 42000002) nga ora 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: Glloboqicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishta, Kriveniku, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: NdërimiiI transformatorit të mbingarkuar.

Mitrovicë
1.
Nga TS 110/10 kV Vushtrria do të ndërprehet:
Dalja 10kV Maxhunaj (kodi: 73000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.
Arsyeja: Bartja e rrjetit 10 kV në shtyllat e reja dhe montimi i distancerëve

Prizren
1.
Nga TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:
Dalja 10kV Radesha (kodi: 30037006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe përforcimi i rrjetit.
26.08.2020
Punime në projekte investive
Prishtinë

1.
Nga TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10kV J19 Kodra e Trimave 8 (kodi: 13000016) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.
Vendet: Kodra e Trimave (një pjesë).
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave dhe punimi i kokave kabllovike.

2.
Nga TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10kV j12 Kodra e Trimave 7 (kodi: 13000006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.
Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e Re dhe Kolovica e Vjetër.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave dhe punimi i kokave kabllovike.

3.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10kV j18 Kodra e Trimave 8 (kodi: 13000008) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.
Vendet: Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave dhe punimi i kokave kabllovike.

4.
Nga TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Qameria 1 (kodi: 11000003012) prej orës 09:00 deri në ora 21:30
Vendet: Rr.Haxhi Zeka (një pjesë).
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave dhe punimi i kokave kabllovike.

5.
Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Nr.6 Iliria (kodi: 12000002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.
Vendet: Aktashi dhe Qendra (një pjesë).

Vërejtje: nuk afektohet TS Shtëpia e Penzionistëve (12000002009).
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave dhe punimi i kokave kabllovike.

6.
Nga TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Baincë Qikatovë (kodi: 16100008) prej orës 09:00-09:30 dhe prej orës 15:00-15:30
Vendet: Vërboc, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.
Arsyeja: Manipulim me ndarës për energjizimin e transformatorit të ri.

7.
Nga TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV TS Hekurudha Qikatovë (kodi: 16021004035) prej orës 09:00 deri në ora 15:30
Vendet: Baicë afer Shkollës.
Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri.

Ferizaj

1.
Nga TS 35/10 kV Ferizaj l do të ndërprehet:
Dalja 10kV Drejtimi I Bankes (kodi: 40040001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Vendet: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitali dhe rr.12 Qershori (një pjesë).
Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri.

Mitrovicë

1.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Stabilimenti 10/0.4kV Runiku (kodi: 74000005042,43,44,45,46,47,54,56,57,60,66) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00
Vendet: Qitakë, Pemishtë dhe Leqinë.
Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

26.08.2020
Punime nga palët e treta

Gjakovë
1.

TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (Kodi:80080013)nga ora 09:00-09:15 dhe prej orës 12:45-13:00

Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit në TS 0.4 kV.

2.
TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV TS 5 (Kodi: 80080013340)nga ora 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: Rr.Nënë Tereza.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit në TS 0.4 kV.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koshare (kodi: 41046005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Koshare.

Arsyeja: Dislokimi i shtyllave.

26.08.2020

Punime nga KOSTT-i

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ketë ndërprerje totale:

NS 110/10kV Deçani (Kodi:53000) prej orës 23:50 deri në ora 24:00

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoçi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat, Prokolluku, Berani, Prapaqani, Bëerliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë, Buqani, Deqani Qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj, Carrabregu, Isniqi, Lebusha,Strellc i Epër, Strellci i Ulët, Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Gllogjani, Shaptej, Lumbardhi, Irzniqi, Ratisha, Gramaqeli, Mazniku, Lloqani, Dranoci, Sllupi, Vokshi, Polana, Pobërxha, Prilepi, Rastavica, Baballoq, LA Ramadani, Juniku, Jasiqi, Gjocaj, Ahmetgjekajt, Tishukajt, Mehmetajt, Mulajt, Kuklec, Osadautajt, Tahirsylajt, Rexhametajt, Osmanajt, Lluka e Epërme 1, Muçaj- Llukë dhe ARC.

Arsyeja: Kalimi i ngarkesës nga transformatori 2 në transformatorin 1.

2.

Në NS 110/10kV Deçani do të ketë ndërprerje totale:

NS 35/10kV Isniqi (Kodi:53057) prej orës 23:50 deri ne ora 24:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e Fëmijëve dhe f.sh. Hulaj, Gani Imeraj, “Lika Trade” Sali Likaj, Isniq- Zukaj dhe Januzaj, Farika e pompave, Bletaria dhe Kaqoraj Beton.

Arsyeja: Kalimi i ngarkesës nga transformatori 2 në transformatorit 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here