Home Uncategorized Ndodhë në Gjakovë, mashkulli ngacmon mashkullin

Ndodhë në Gjakovë, mashkulli ngacmon mashkullin

193
0

Ndodhë në Gjakovë, mashkulli ngacmon mashkullin Gjatë ditës djeshme në Gjakovë është arrestuar një mashkull kosovar. Kjo pasi ky i fundit pas një mosmarrëveshje të mëhershme kishte ngacmuar dhe shqetësuar një mashkull tjetër. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Ndodhë në Gjakovë, mashkulli ngacmon mashkullin

Gjatë ditës djeshme në Gjakovë është arrestuar një mashkull kosovar.

Kjo pasi ky i fundit pas një mosmarrëveshje të mëhershme kishte ngacmuar dhe shqetësuar një mashkull tjetër.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here