Home Uncategorized Shikojini mirë këto fotografi, para se të niseni për në Shqipëri

Shikojini mirë këto fotografi, para se të niseni për në Shqipëri

167
0

Pavarësisht pandemisë kosovarët edhe këtë vit kanë vazhduar drejt Shqipërisë për t’i kaluar pushimet verore.

Në mëngjesin e së pre mtes janë parë një numër i madh i qyteta rëve dhe automjeteve që hynë në Shqipëri përmes Morinit.

Në disa fotografi që ka siguruara IndeksOnline pika kufitare e Morinit u ngarkua qe në orët e para të mëngjesit.

Aty shihet se është kriju.ar një kolonë e gjatë nga numri i madh i autom.jeteve që ia kanë mësyrë koso varët të shijojnë pushimet verore në Shqi përi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here