Home Uncategorized I mori jetën 17-vjeçares dhe e la në mes të detit, flet...

I mori jetën 17-vjeçares dhe e la në mes të detit, flet i riu shqiptar: Jep dëshminë e rëndë për ngjarjen

223
0

25-vjeçari Indrit Bajraktari që udhëtonte në motor me Enisa Dodën, ishte i njohur i familjes. Sipas një versioni të ngjarjes, ka qenë një kthesë e fortë në det, që e ka rrëzuar 17-vjeçaren në det.

LAJMEI mori jetën 17-vjeçares dhe e la në mes të detit, flet i riu shqiptar: Jep dëshminë e rëndë për ngjarjen

25-vjeçari Indrit Bajraktari që udhëtonte në motor me Enisa Dodën, ishte i njohur i familjes. Sipas një versioni të ngjarjes, ka qenë një kthesë e fortë në det, që e ka rrëzuar 17-vjeçaren në det.

Në motorin e ujit me vajzën që u gjet e vdekur në det, kush është …

Ajo nuk ka ditur not dhe as nuk ka patur veshur jelekun e shpëtimit dukë bërë kështu që të mb.ytej në det.

Aut.opsia konstatoi se nuk ka shenja dh.une në trup por vetëm disa të nxira nga pë.rplasja e saj në ujë pas rr.ëzimit nga motori i ujit.

Bajraktari aku.zohet për tre vepra penale, shkaktim i vet.ëvr.asjes, pengim i procedurave hetimore, moskallëzim kr.imi, ai nuk i dha ndihmën e parë të mi.turës dhe tentoi të arr.atisej me not.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here