Home Uncategorized A mund të gjeni fluturën e fshehur në fotografi?

A mund të gjeni fluturën e fshehur në fotografi?

180
0

Një test i ri për trurin është dizajnuar për të vënë në pah shkathtësinë tuaj duke u munduar të gjeni fluturën.

Një test i ri i trurit ju vë në sfidë për të gjetur një flutur të vetme të fshehur në një fushë me lulediell.

Ilustratori hungarezë dhe ndjesia e enigmës virale Gergely Dudás, e njohur më mirë si Dudolf, së fundmi ndau enigmën e kërkimit në faqen e tij të internetit.

Lojtarëve u kërkohet të dallojnë fluturën e vetme në skenën e mbushur me lulediell.


Nëse akoma nuk mund ta gjeni fluturë, kjo është përgjigja që ju duhet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here