Home Uncategorized Pirraj: Vetëm hiqeni taksën 100% dhe reciprocitetin se Amerika ka me sjellë...

Pirraj: Vetëm hiqeni taksën 100% dhe reciprocitetin se Amerika ka me sjellë pare si zalli në Kosovë

185
0

Burim Pirraj, pronar i industrisë së mishit “Meka”, ka thënë se Kosova është duke përjetuar krizën më të madhe ekonomike që nga çlirimi.

Ai apeloi te insitucionet e vendit ta heqin taksën 100% dhe reciprocitetin se Amerika ka për të sjellur para në Kosovë.

Njoftimi i plotë:

“Vetëm hiqeni taksën 100% dhe reciprocitetin se Amerika ka me sjellë pare si zalli n’ Kosovë!”

*Kosova është duke përjetuar krizën më të madhe ekonomike që nga çlirimi!

Importet pa kriter nga Serbia e kanë vështirësuar shumë gjendjen!

Kosovarët duhet me doemos të konsumojmë prodhime vendore sa më shumë, perndryshe shkuam dëm!

Zot Ruaje Kosovën e na jep mend neve Kosovarëve!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here