Home Uncategorized Doganieri gjermani habitet fare kur shikon ç’kishte futur shqiptari në çantë: Për...

Doganieri gjermani habitet fare kur shikon ç’kishte futur shqiptari në çantë: Për herë të parë

225
0

Kujdes kontrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.

Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kontrabandë, si c igaret psh.

Por në rastin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu. Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari dhe janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë befasinë e tyre e shprehin dhe në emision.

Shqiptari e kishte mbushur bagazhin plot me artikuj shtëpiake dhe më shumë e kishte mbushur me ajvar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here