Home Uncategorized Shqiptari baba i dy fëmijëve humb jetën tragjikisht në Greqi

Shqiptari baba i dy fëmijëve humb jetën tragjikisht në Greqi

169
0

Një 40 vjeçar shqiptar ka humbur je tën në një aks ident tra gjik në Komunën e Amfikleia – Elatia të Greqisë, ndërsa bashkë me të gjeti vd.ekjen edhe një 41 vjeçar bullgar.

Ata po udhëtonin me një traktor kur mjeti i rëndë u përmb.ys, duke i zënë të dy poshtë duke i lënë të vd.ekur në vend. Mediat greke shkruajnë se ngjarja ka ndodhur në Modio në Komunën e Amfikleia-Elatia.

Të dy pasagjerët vd.iqën tra.gjikisht nën traktor dhe u nxorën të vd.ekur nga zjarrfikësit, të cilët mbërritën të parët në vendin e ngjarjes.

Sipas mediave lokale, ata të dy ishin kryefamiljarë dhe secili kishte dy fëmijë dhe jetonte në zonë për vite me radhë.

Gruaja e 40-vjeçarit shqiptar u gjet në vendin e aksid.entit së bashku me të afërmit e tjerë dhe shpaloseshin skena të tra.gjedisë.

Ngjarja

Dy burrat fatkeq e morën traktorin nga një grua e moshuar për të transportuar gurë. Pesha në një pikë zbritëse duket se ka shtyrë traktorin bujqësor të përmb.yset, duke bllokuar dy kryefamiljarët.

U bënë përpjekje shqetësuese për t’i çliruar, por ishte shumë vonë për të dy. Deri më tani nuk dihet se kush po drejtonte traktorin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here